Bilişim Kategori

Bilişim Yıldızları Kategorileri

 

Kendine ait ürün ve hizmetlerin elektronik ortamda satışını yapmak amacıyla hazırlanmış siteler bu kategoriye dahildir. E-ticaret kategorisi, başka amaçlar doğrultusunda hazırlanmış fakat, bünyesinde e-ticaret modülü bulunduran siteleri de kapsamaktadır.

26 yaş ve altındaki katılımcıların oluşturduğu, geliştirdiği, yönettiği siteler bu kategoriye başvurabilir.

Başkasına ait olan ürün ve hizmetlerin çeşitli aktivitelerle elektronik ortamda kullanıcıya ulaşımını sağlayan ve böylece farklı hizmet seçenekleri de sunan web siteleri bu kategoriye dahildir. Örneğin bilet satış, kuru temizleme, çiçek gönderme gibi hayatı internetle kolaylaştıran çeşitli hizmetleri sunan web siteler bu kategoriden başvuruda bulunabilirler.

Toplumun her kesiminden çocuk veya yetişkinlere yönelik her konuda eğitimsel içerik veya eğitim sağlayan siteler bu kategoriden başvurabilirler. Üniversite, lise, ilkokul, meslek yüksek okulu, özel eğitim kurumları, internet üzerinden e-eğitim sunan kuruluşlar, kurslar ve ders ve ödev paylaşımı amaçlı öğrenci topluluklarının siteleri bu kategoriye dahildir.

Türkiye’de ve/ veya bulunduğu şehirde bir ilki gerçekleştiren, yaratıcılıkla farklılaşan siteler bu kategoriye dahildir. Girişimciliği ve yaratıcılığı destekleyen, yol gösteren siteler de bu kategoriye başvurabilirler.

  • Halkın Favorisi
  • TBD YK Özel Ödülü

 

Kategori seçiminizde yardımcı olalım.

Web sitenizin dahil olabileceği uygun kategori/lerden emin değilseniz lütfen info@bilisimyildizları.com e-posta adresi veya 0216 337 70 09 nolu telefon numarasından danışmanlarımızla irtibata geçiniz.


 Bilişim Yildizlari 2013