Bilişim Yıldızları

Bilişim Yıldızları Hakkında

1971 yılında kurulan ve Bakanlar Kurulu kararıyla “kamu yararına çalışan dernek” statüsü kazanan Bilişim Derneği (TBD) günümüzde 6 şube, 13 il ve 33 üniversitedeki yaygın örgütlenmesi ve 10 bine yakın bireysel üyesiyle Türk bilişim sektörünün en yaygın sivil toplum kuruluşudur. TBD, kurulduğu yıldan itibaren, bilişim kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla birçok zengin içerikli etkinliklere ve büyük buluşmalara imza atmaktadır. Türkiye Bilişim Derneği ile ilgili detaylı bilgiye www.tbd.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilişim Yıldızları Hakkında

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması, İnternet üzerinde dönüşüm sağlamış veya iş yapısını İnternet ortamına taşımış farklı web projelerinin daha iyi tanıtılması ve e-dönüşüme olan ilginin artmasını sağlamak amacıyla TBD yapısı altında gerçekleştirilen bağımsız bir organizasyondur.

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması 2009 yılında, TBD desteği ile hayata gözlerini açmıştır. Profesyonel olarak görev alacak uzman ve tecrübeli jürilerin önderliğinde Türkiye’de oluşturulan başarılı internet e-dönüşüm çalışmalarını değerlendirmeyi hedeflemektedir.

Bilişim Yıldızları İnternet e-Dönüşüm Yarışması’nda, jüri değerlendirmesinin yanı sıra, halk oylaması da değerlendirmeye katılmaktadır. Böylece etkinliğe, her seviyeden, daha büyük bir İnternet kullanıcısının aktif olarak katılması sağlanmaktadır.

  Bilişim Yildizlari 2014