Organizasyon Komitesi

MURAT DURAK

İş hayatına 1999 yıllarında atılan 1983 İstanbul doğumlu Murat Durak, 2009 yılında Sakarya Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun olmuştur. Henüz öğrenciyken 2006 yılında kurmuş olduğu yurtlarburada.com isimli internet sitesi ile bugünkü çalışmalarının temellerini atmış, 2011 yılında düzenlenen Bilişim Yıldızları Yarışmasında projesi yurtlarburada.com ile ”En iyi Web Sitesi” ödülünü ve ayrıca ”e-hizmet” kategorisinde birincilik ödülleri almış, aynı yıl Bilgi Üniversitesi Genç Sosyal Girişimcilik Yarışmasında derece kazanmıştır. Projelerini geliştirirken hayata katkıda bulunmayı hedefleyen Murat Durak, ticari faaliyetlerinin yanı sıra çok sayıda sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır.

IRM Ajans Levent Bayezit

LEVENT BAYEZİT

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri mühendisliği bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 1999 yılından beri sektörün çeşitli kuruluşlarında çalışarak sektör deneyimi elde etti. 2007 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra girişimciliğe adımını atarak 2008 yılının ilk çeyreğinde IRM Ajans’ı kurdu. Halen Ajans Başkanı olarak çalıştığı firmasının büyümesi ve sektöre katma değer yaratması için çalışıyor. Ajans olarak ekibi ile sivil toplum kuruluşları ve organizasyonlara sponsorluk desteği vererek katma değer sağlamaya çalışıyor. Türkiye Bilişim Derneği ve JCI İstanbul’un aktif üyesidir.

IRM Ajans Levent Bayezit

BERK ÇAĞLAYAN

Technical University of Ostrava ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Finans bölümünden mezun oldu. FineDine Menü, Foodback ve Likely adlı girişimleri ile 3 defa Etohum yılın girişimleri arasında seçildi. Aynı girişmleri ile 2012 ve 2013 yıllarında Bilişim Yıldızları ödüllerine art arda layık görüldü ve aynı yıl The Next Web Europe tarafından Best Mobile App olarak seçildi.Girişim kariyerinin yanısıra, Junior Chamber International derneğinde aktif uluslararası gönüllü çalışmalar yürütmektedir.Bambulabs Istanbul şirketinin ortağı olan Çağlayan, İspanyolca, Almanca ve İngilizce bilmektedir.

IRM Ajans Levent Bayezit

ABİDİN SAVCIOĞLU

1969 doğumlu, evli ve 1 çocuk babasıyım, Uludağ Universitesi’nde Fizik okurken çalışma hayatıma başladım, Kocaeli MYO-Elektrik ve Washington Ratchford- Bilgisayar Bilimleri mezunuyum.1990 ‘da IBM çözüm ortağı Destek Bilgisayar (Çözüm Holding) ‘da meslek hayatıma başladım. 1994’de bir kriz ortamında üç ortak olarak Majör Yazılım’ı kurduk. Majör şu günlerde bilişim yolculuğuna Teknosol adı altında halen devam etmektedir. 2000-2006 yıllarında Porland Porselen’de IT grup müdürü olarak görev aldım. Daha sonra 2006-2007 yıllarında Tetaş Şirketler Grubu’nda Bilgi Sistemleri Müdürü olarak bir süre daha IT yöneticiliği yaptıktan sonra 2007 yılında TEPUM Sigma’da ERP bölüm yöneticiliği görevinde bulundum. 2009 başına kadar Yön Bilgi Sistemleri’nde proje yöneticiliği yaptıktan sonra son beş yıldır serbest olarak Deta Bilgisayar, Tubitak-Bilgem, Jforce ve Altav Danışmanlık adına enerji dağıtım sektörü ağırlıklı yazılım projelerinde ter akıtmaya devam etmekteyim.1993 yılında Destek’de proje lideri olarak çalışırken dünya çapında bir ödülle (International Star Avards) şirket olarak ABD-Rochester’da IBM tarafından onurlandırıldık.

IRM Ajans Yıldırım Bayezit

YILDIRIM BAYEZİT

Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi.2008 yılında IRM Ajans’ta web uygulamaları arayüz geliştirici olarak çalışmaya başladı. 2012 yılında Fatih Sultan Mehmet Üniversitesinde Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi aldı. 2012 Yılında Google Adwords Sertifikalı Partneri oldu.Halen IRM Ajans’ta Sosyal Medya ve Online Reklamcılık uzmanı olarak çalışmaktadır.

IRM Ajans Yıldırım Bayezit

MUHAMMED BİRAL

1990 yılı Erzurum  doğumludur. Lise öğrenimini İstanbul da bitirdi. Dumlupınar Üniversitesi İktisat 4. sınıf öğrencisidir.Girişimciliği ve sosyal projeleri çok seven Muhammed BİRAL öğrenim gördüğü ve ulusal birçok dernekte aktif olarak yer almıştır  ve  Kendi işletmesini 2011 yılında kurdu ve NTV birFİKRİNmiVAR yarışmasında Bankalar Kurulu Merkezinden ödül alarak yılın girişimi seçilen Ünikart projesinde yer aldı.Daha sonra kendi projesi olan Gençlik Kartı markası ile Bilişim Yıldızları yarışmasında 2013 e-genç kategori 3.sü olmaya hak kazandı. Şuan geliştirme aşamasında olduğu bakkalagitmem.com adlı girişimin kurucusudur.

IRM Ajans Yıldırım Bayezit

SERKAN AYAYDIN

1991 İstanbul doğumludur. Fırat Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümünü okudu. 2012 ve 2013 yıllarında Bilişim Yıldızları yarışmasında e-eğitim kategorisinde ödül almıştır. Özel bir televizyonda bilgi işlem müdürü olarak çalışmakta aynı zamanda freelance olarak sodes, avrupa birliği projeleriyle beraber birçok kurumsal firmanın web sitesini hazırlamış bulunmaktadır.