Başvuru Kriterleri

Katılım Şartları ve Ücret Katılım Kurum Uyumluluğu

Bilişim Yıldızları E-dönüşüm Yarışmasına katılım yapacak site adaylarının;

● Devlet İşleri
● Ticari Kurumlar
● Finans Kurumları
● Sağlık Kurumları
● Eğitim Kurumları

Bu yapılar sadece kendileri adına yapılan ya da yaptıkları e-dönüşüm projeleriyle katılabilirler.

Diğer kurumlar, özel şirketler ve şahıs siteleri için de yapılacak başvuruların başvuruyu yapan kişinin ya da kurumun ilgili siteyi temsil etme yetkisi olması gerekmektedir.

Kategori Uygunluğu
Bilişim Yıldızları E-dönüşüm Yarışmasına katılım yapacak site adaylarının, yarışmaya katılabilmesi için belirtmiş olduğu e-dönüşüm projesi ile başvurduğu kategorinin uyumlu olması gerekmektedir.

Adayların başvurdukları kategori sayısında bir kısıtlama olmadığı gibi, başvuru adetlerinde de bir kısıtlama yoktur. Bir aday birden farklı site için başvurabilir. Böyle bir durum için yeni bir hesap oluşturması gerekmektedir.

Başvuru tarihleri içinde, başvuru formu eksiksiz olarak doldurulan ve son başvuru tarihine kadar başvuru ücreti ödenen tüm başvurular, değerlendirmeye alınacaktır.

Son başvuru tarihine kadar, başvurusu yapılan sitelerin başvuru kategorisi, başvuru sahibi tarafından yine internet üzerinden değiştirilebilir.

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması jüri üyeleri, uygun gördükleri takdirde yapılan başvuruların kategorilerini değiştirme hakkını saklı tutar.

Herhangi bir kategoride yeterli sayıda başvuru olmaması halinde jüri üyeleri tarafından alınan karar ile kategori iptal edilebilir.

Kategori listesi ve detaylı açıklamaları için tıklayınız .

İçerik Bakımından Uygunluk

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’na katılım yapacak site adaylarının, yasa dışı faaliyetlerle ilgili içerik bulunduran, pornografi, hakaret mesajları içeren, herhangi bir kurum, kuruluş ya da şahsı karalama amaçlı beyanat içeren içerikli önerileri olmaması gereklidir.

Değerlendirilebilir Yapı Sağlama

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’na katılım yapacak e-dönüşüm site adaylarının, katılım için önerdikleri projelerin doğru şekilde değerlendirilebilmesi için sunulan projeyi internet üzerinden ulaşılabilecek ve değerlendirilebilecek sadece jüriler için özel hesap
oluşturmalıdır.

Belli bir ücret karşılığında ziyaret edilebilen siteler, jürinin değerlendirme yapabilmesi için ücretsiz deneme süresi önermeleri durumunda organizasyona katılabilecektir.


Ücret

Tüm kategorilere yapılan başvurular ÜCRETSİZDİR