Türkiye’ nin En Başarılı Yerli ve Milli/Özgün Projelerinin Yarıştığı

10. Bilişim Yıldızları Proje Yarışmasında

Ödüller Sahiplerini Buldu

TBD İstanbul Şubesi tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen ve birbirinden değerli projelerin yarıştığı Bilişim Yıldızları Yerli ve Milli/Özgün Projeler Yarışması 13 Aralık 2022, Salı gecesi Dalyan Club’da düzenlenen coşkulu bir törenle sahiplerini buldu. Özel Sektör, Yerel Yönetimler ve Üniversiteler kategorilerinde Türkiye’nin en iyileri ödüllendirildi.

Özel Sektör Kategorisinde birincilik ödülü “Akıllı Köy Projesi” ile Tabit Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş.’ye, ikincilik ödülü “TIRPORT” projesi ile GRN Lojistik Teknolojileri A.Ş.’ye, üçüncülük ödülü ise “BORDROBOT – İstatistiksel Trend Analizi Yöntemi Kullanan Makine Öğrenmesi” projesi ile Datassist Bilgi Teknolojileri A.Ş.’ye verilmiştir. Ayrıca; “Holacon – Etkinlik Planlama ve Operasyonel Süreç Yönetimi” projesi ile Internative Yazılım A.Ş., “Hibrit & QR Sistem” projesi ile Endless Frs Yazılım Bilişim A.Ş., “Tech4Pay Ödeme Sistemleri Yönetim Platformu” projesi ile TechForPay özel sektör kategorisinde mansiyon ödülüne layık görülmüştür.

Sivil Toplum Kuruluşları Kategorisinde birincilik ödülü “İstanbul Ticaret Odası AS/400 Yazılım Dönüşümü ve Bilgi Göçü Projesi (DİJİTO)” ile İstanbul Ticaret Odası’na, ikincilik ödülü ise “İhracatçıların ve İthalatçıların Buluşma Noktası List Of Company” projesi ile Konya Ticaret Odası’na verilmiştir.

Teknokent Firmaları Kategorisinde birincilik ödülü “ProCrypt HSM – PCI” projesi ile Procenne Teknoloji A.Ş.’ye, ikincilik ödülü “Siber Saldırılara Karşı Kompakt Ürün Tasarımı ve Geliştirmesi” projesi ile Kuantum Siber Güvenlik A.Ş.’ye, üçüncülük ödülü ise “vRP Bulut Bilişim Hizmet Sağlayıcı Otomasyon Yazılımı” projesi ile vMind Bilgi Teknolojileri A.Ş.’ye verilmiştir. Ayrıca; “One Dose Health” projesi ile Güven Future Sağlık Teknolojileri A.Ş., “PLANNET” projesi ile Walnut Lab Teknoloji ve Dijital Çözümler A.Ş. teknokent firmaları kategorisinde mansiyon ödülüne layık görülmüştür.

Üniversiteler Kategorisinde İstanbul Gelişim Üniversitesi “Konumama” projesi ile birincilik ödülünü, “MEISTERLOS” projesi ile de mansiyon ödülünü almıştır.

Yerel Yönetimler Kategorisinde birincilik ödülü “İzmir Tarımı Mobil Uygulaması ve Yönetim Paneli” projesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, ikincilik ödülü “BAGBİ Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sanal Asistan (Chatbot) Projesi” ile Bağcılar Belediyesi’ne, üçüncülük ödülü ise “İBB Altyapı Bilgi Sistemi (AYBİS)” ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne verilmiştir.

Yarışmamıza başvuran tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.
 
ÖDÜL ALAN PROJELERİN LİSTESİ
 
ÖZEL SEKTÖR
1. Akıllı Köy Projesi
2. TIRPORT
3. BORDROBOT – İstatistiksel Trend Analizi Yöntemi Kullanan Makine Öğrenmesi

Özel Sektör Kategorisi Mansiyon Ödülleri

Holacon – Etkinlik Planlama ve Operasyonel Süreç Yönetimi
Hibrit & QR Sistem
Tech4Pay Ödeme Sistemleri Yönetim Platformu

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

1. İstanbul Ticaret Odası AS/400 Yazılım Dönüşümü ve Bilgi Göçü Projesi (DİJİTO)
2. İhracatçıların ve İthalatçıların Buluşma Noktası List Of Company

TEKNOKENT FİRMALARI

1. ProCrypt HSM – PCI
2. Siber Saldırılara Karşı Kompakt Ürün Tasarımı ve Geliştirmesi
3. vRP Bulut Bilişim Hizmet Sağlayıcı Otomasyon Yazılımı

Teknokent Firmaları Kategorisi Mansiyon Ödülleri

One Dose Health
PLANNET

ÜNİVERSİTELER

1. Konumama

Üniversiteler Kategorisi Mansiyon Ödülü

MEISTERLOS

YEREL YÖNETİMLER

1. İzmir Tarımı Mobil Uygulaması ve Yönetim Paneli
2. BAGBİ Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sanal Asistan (Chatbot) Projesi
3. İBB Altyapı Bilgi Sistemi (AYBİS)